waterschade aan uw schilderwerk

Waterschade kan worden veroorzaakt door neerslag die uw woning of het gebouw binnendringt via een lekkage van het dak of dakgoot.
Het kan ook zijn dat het water stroomt uit binnenshuis aanwezige afvoerpijpen, wanneer deze afvoerbuizen kapot zijn of verstopt zijn geraakt.

Tevens kan er waterschade ontstaan doordat water stroomt uit leidingen van de waterleiding of de centrale verwarming als gevolg van breuk, het springen door vorst of verstopping.

Ook schade veroorzaakt door bijvoorbeeld een waterbed, aquarium of een omgevallen emmer water is “waterschade” in de zin van een verzekeringspolis.
Er zijn vele oorzaken waardoor waterschade kan zijn ontstaan.
In dat geval is het goed te weten dat u de waterschade kunt verhalen bij uw verzekeringsmaatschappij door middel van uw inboedel– of opstalverzekering.

Schildersbedrijf Roc Schilderwerken Rotterdam heeft de schilder met ervaring in huis om de schade perfect voor u te herstellen.


Heeft u waterschade aan het plafond, de wanden of het houtwerk?
Dan verzorgd ons schildersbedrijf een passend schaderapport voor uw verzekering in de vorm van een pro-forma nota welke u, in combinatie met uw schadeformulier, direct bij de verzekeringsmaatschappij kunt inleveren.


Voor een snelle afhandeling is het mogelijk om de pro-forma nota te leveren in de vorm van een Pdf-bestand.

Dit schildersbedrijf heeft ruime ervaring met de verzekeringsmaatschappijen en het oplossen van waterschades aan schilderwerk. bel voor een afspraak met nummer 010 4659481 of vul het  contactformulier  in