schilderwerk

Goed schilderwerk is vakwerk

Het gaat niet alleen om het verfraaien van uw woning of kantoor, maar zeker zo belangrijk is de bescherming van de kwetsbare onderdelen als bijvoorbeeld het hout– en ijzerwerk. Het buitenschilderwerk is onderhevig aan alle weersinvloeden en dient daarom goed beschermt te worden. Om optimale bescherming te geven gebruiken wij uitsluitend topmerken, dat is de meeste gevallen de materialen van Sigma Coatings. Laat het schilderwerk uitvoeren door de vakman, zo weet u dat het degelijk is uitgevoerd en heeft u ook nog garantie.

Garantie
Wanneer wij het schilderwerk bij u conform de offerteaanbieding  hebben uitgevoerd heeft u ook garantie op deze werkzaamheden. Voor buitenschilderwerk geven wij 4 jaar garantie op onthechting van de aangebrachte lagen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. De verantwoording voor veilig werken ligt tegenwoordig voor een deel bij de opdrachtgever zelf. Wij hebben  onze eigen klimmaterialen als ladders,trappen en steigers. Deze voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnorm van vandaag en is klimmateriaal waarop ook u kunt vertrouwen.

Mocht u vragen hebben of wilt u een prijsopgave voor schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand, dan zijn wij bereid een passende aanbieding te maken  

Voor een afspraak belt u met telf 010 4659481   of vul het  contactformulier   in

Schildersbedrijf, schilder, Rotterdam, Rotterdam, huisschilder, regio Rotterdam, waterschade, schilderwerk, huisschilder, kralingen, Kralingen, Hillegersberg, hillegersberg, schilder gezocht, binnenwerk, buitenwerk, schilderklus,