wandafwerking

Muurverf
Voor het afwerken van de wanden zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt er voor kiezen om de wanden te laten behandelen met een muurverf in kleur. Voor het behandelen van de wanden werken we met de producten van Sigma Coatings, Wyzonol, Trimetal, Farrow & Ball, Flamant  en Little Green.
Glasvliesbehang
De wanden die scheurtjes of barsten vertonen kunt u laten plakken met een glasvliesbehang, die na aanbrengen met een muurverf afgewerkt wordt. De scheuren of barsten in de muur worden zo nodig uitgehaald en opnieuw uitgevuld. Na droging van de reparaties wordt het glasvliesbehang op de muur gelijmd. Daarna is de wand gereed om afgewerkt met een muurverf in kleur of gewoon netjes wit.  Glasvliesbehang is verkrijgbaar in een glad oppervlak, maar ook met een motievenpatroon.
Behang
U zoekt rustig naar het behang van uw keuze en wij zorgen dat het behang op de juiste wijze wordt geplakt. We meten de desbetreffende wand(en) voor u op en met deze gegevens kunt u naar een leverancier van uw keuze. De leverancier adviseert en zal aan de hand van de gegevens uitrekenen hoeveel rollen u nodig heeft van het gekozen behang.  De keuze in behang is enorm, daarom is het voor ons onmogelijk alle behangboeken  in huis te hebben.Spachtelputz of SpackspuitenEen ander mogelijkheid voor het afwerken van de wanden is Spachtelputz of Spack gespoten wanden.